Patek Philippe 5078 ir izsmalcināts šedevrs, kas apvieno izcilu šveices pulksteņu izgatavošanas meistarību ar unikālu akustisko mākslu. Šis minūšu repetīcijas pulkstenis ir viens no Patek Philippe visaugstāk vērtētajiem modeļiem, kas piedāvā ne tikai ārkārtīgi precīzu mehānismu, bet arī īpašu skaņas pieredzi, pateicoties tā repetīcijas funkcijai.

Smalks Dizains

Patek Philippe 5078 izceļas ar savu klasisko un eleganto dizainu, kas ir raksturīgs visiem šī zīmola modeļiem https://replicapatekphilippe.io/. Pulkstenim ir 40mm platīna vai rozā zelta korpuss, kas piešķir tam gan izturību, gan greznību. Tīrais, baltais emaljas ciparnīca ar melniem Breguet stila cipariem nodrošina izcilu lasāmību un izsmalcinātību.

Pulksteņa vienkāršais, bet cēls izskats ir perfekts apliecinājums Patek Philippe filozofijai, kas balstās uz to, ka skaistums slēpjas vienkāršībā. Neraugoties uz vienkāršo ārējo dizainu, 5078 ir tehnoloģiski sarežģīts pulkstenis.

Minūšu Repetīcija: Māksla Kustībā

Lielākais Patek Philippe 5078 pievilcības elements ir tā minūšu repetīcija, kas ļauj pulkstenim ar gonga skaņām norādīt laiku. Minūšu repetīcija ir viens no sarežģītākajiem mehānismiem pulksteņu izgatavošanā, un Patek Philippe ir pilnveidojis šo mākslu. Katrs gongs tiek īpaši noregulēts, lai nodrošinātu skaidru un patīkamu skaņu.

Mehānisms un Kvalitāte

Patek Philippe 5078 darbina calibre R 27 PS mehānisms, kas ir automātiski uzvilkts un aprīkots ar minūšu repetīciju. Tas ir viens no precīzākajiem un uzticamākajiem mehānismiem, kas garantē izcilu veiktspēju.